homeheader

Gedragsregels

Door het bezoeken van het forum van de HVM, gaat u automatisch akkoord met bepaalde voorwaarden. Kunt u niet akkoord gaan met deze voorwaarden, bezoek of gebruik dir forum dan niet langer.

Beheerder(s) en moderator(en) hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen. De gebruikers zullen hiervan zoveel mogelijk op de hoogte worden gehouden. Het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Kunt u niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van het forum. Blijft u gebruik maken van dit forum, dan gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

U gaat akkoord met het volgende:

  • Geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen die in strijd zijn de algemene fatsoensnormen en de geldende wet. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum.
  • U gaat ermee akkoord dat beheerder(s) en moderator(en) het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, te wijzigen, te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig achten.
  • Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming, kunnen beheerder(s) en moderator(en) niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Help mee!

Een beeldbank is natuurlijk nooit compleet. We doen ons best zoveel mogelijk te publiceren. Heeft u nog foto's die gebruikt mogen worden voor de beeldbank? Neem dan contact met ons op.

Lid worden

Wilt u lid worden? Stuur een e-mail naar hvmakkinga@gmail.com
Kosten lidmaatschap: € 5,- per jaar.